Ikväll smäller det!

I skrivande stund görs allra sista korregeringarna i videon innan exportering. I natt tog videon ännu en ny vändning för att få storyn att hålla och idag har vi jobbat järnet med den sista och slutgiltiga versionen. Vi har finjusterat klippen, jobbat med grading och gett videon lite extra magi. Nu känns det som att det sitter ihop och limmar. Men det är svårt att se objektivt på videon efter så många timmars fokusering på samma sak. Man blir liksom fartblind fast i videoform… Det blir intressant att se på den i nytt ljus efter en vecka eller så!

Överlag har processen tagit helt ny riktning från hur vi först tänkte – både på gott och ont tror jag. Från början var storyn väldigt tydlig och allt sågs från en och samma persons perspektiv. Nu är det mycket mer öppet för tolkning och tittaren lämnas mer åt sin egen version av händelseförloppet. Skillnaden mellan rätt och fel och gott och ont har blivit mycket mer utsuddad – precis som det ju är i verkligheten.

Nu återstår det roligaste av allt – att visa upp vår video och få se alla andras mästerverk! Av det lilla man sett av varandra så ser videorna helt fantastiska ut. Det är så otroligt kul att vara i en sån här miljö där alla är kreativa och där man får fokusera till 100 % på en sak, det är så sällan så i ens vardag. Jag är jättesugen på att göra fler videos och få göra det med mindre begränsad tid och under friare former. Fast, å andra sidan kan ju begränsningar verkligen vara kreativitetens bästa vän!

Nu signar Team Good Harvest ut och ställer om för fest!

/Hanna – GH