En goooood natt

Diamond day, en värmande brasa och en nödhut med brännande som Christian hade i husbussen (för att döda den oundvikliga förkylningen som väntar mig efter vår sista tagning).

Vad gör man inte för konsten?

Alldeles för mycket kanske.

Men i dessa dagar får man skita i sådana tankar.

Team The will In These Skies har gått all in och lyckats genomföra

undervattensscener, scener i rymden, neonväxande skogar, pyroteknik, nattliga eld och vattenceremonier osv… varken kyla eller tarmvred har kunnat stoppa oss.

 

Jag har en crush på mitt Team. Jag har känt dem i två dygn men Tess och Christian känns som familj. Vi är som varandras kära störiga syskon. Tack Johan som passat ihop oss som lag. Min tacksamhet riktas också till Amanda och Robin som hjälpt oss med det praktiska idag och igår.

 

Mot alla odds har vi lyckats genomföra allt vi ville. Så mycket kunde ha gått fel men gick inte fel. Bara vädret liksom!!! Det har ju aldrig någonsin hänt att jag besökt smhi:s hemsida och 5dygnsprognosen över Djurås sagt SOL SOL SOL SOL SOL.

Ett tecken från himlen på att de högre makterna gillade våra planer… :)

 

Därför har jag under dessa dagar haft den varma sköna känsla i bröstet och magen som man har när man vet att man är rätt person, vid rätt tillfälle, på rätt plats som gör det som måste göras. Även om det är helt idiotiskt i andras ögon. En kittlande känsla av att dansa på en tunn lina… högt upp.

 

Nu måste vi sova. Min hjärna känns som mos. De andra har redan lagt sig och jag är glad att vi blev klara i tid så vi hann belöna oss själva med att slappna av ihop framför brasan en stund, och bara släppa processen vi är inne i.

 

Jag älskar att jobba i kreativa projekt med andra människor, Jag är soloartist men det här är det roligaste jag vet!!! Kanske för att jag växte upp med en teatergrupp. Det gemensamma skapandet är den ultimata umgängesformen enligt mig. Att gå igenom processer, att sträva efter samma mål, att komplettera och arbeta ihop. Det är något utöver den passiva umgängesformen som är så lätt att hamna i, när man möts och bara pratar om sina separata liv och mål.

 

För mig är detta ett tillfälle att få förena mina största passioner och talanger i livet. Att äntligen få visa vad jag har att erbjuda som musiker och konstnär. Som jag har drömt om detta i många år. Jag skulle aldrig haft råd eller funnit mitt team utan MVL.

 

Nu svamlar jag mig själv in i sömn.

Min lycka och tacksamhet är nästan oanständigt oändlig.